2.09.2009 г., 17:39 ч.

Преражда се нощта 

  Поезия » Любовна
527 0 2

 

 

                            Преражда се нощта

                            във пелени от полумрак.

                            Загръща се.

                            А звездна светлина,

                            омайващо добра,

                            прегръща ни.

                            Изправени стоим

                            един пред друг сега -

                            все същите.

                            Една безкрайност сме,

                            тъй слети във едно.

                            Присъщо е.

                            И музика звучи,

                            рефрен на любовта.

                            Все същият.

                            Родиха я звездите,

                            предаде я нощта.

                            Могъщо е.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!
  • тук има мелодия, според мен още мъничко и ще стане супер.
    Всъщност - преяде ме
    "Родиха я звездите,
    предаде я нощта."

    поздрав
Предложения
: ??:??