2.11.2007 г., 14:49 ч.

Прераждане 

  Поезия » Любовна
512 0 2

Ти се раждаш, любов неизмерна,

с усмихнати черни очи,

и поглеждаш влюбено в мрака

мойте разбити мечти.

 

И протягаш ръка да ме срещнеш

с Него - усмихнат, смутен,

с нежна ръка да докоснеш,

влюбени гълъби, в раждащ се ден...

 

Ти се раждаш, любов, да обичаш,

ти се раждаш, любов, да шептиш,

и умираш в капчици истина,

и възкръсваш, до мен да заспиш.

 

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??