14.06.2016 г., 8:33 ч.

Преродена 

  Поезия » Друга
712 0 4

Мъртва бях сред четири стени,

жива бях сред хорските очи.

Душата си в жертва ще пренеса,

че без белег преживях "смъртта".

 

Без дори да каже краен срок,

Съдбата си предаде новия урок.

Но по детски наивно дори,

вярвам аз, че Колелото се върти!

 

И додето в мен сърцето бие,

сълзите моята ръка ще трие.

И като птица феникс в пепелта

напук ще викна "Преродих се аз сега!"

© Марина Минчева Всички права запазени

 

 

 

Моля, оценете!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??