6.12.2007 г., 15:09 ч.

Престъпление 

  Поезия » Друга
664 0 7
Посивява денят уморено,
Разумно изчаква нощта,
Екзалтирано после се втурва,
Страстно кипи във кръвта.
Тронът превзет е от бухали,
Ъндърграунд въздуха пълни,
Пиявици сякаш пъплят,
Легло с надежди оръфани.
Един, после два, три...
Навън изсветлява небето.
Идва утре - нощта пак си тръгва...
Ежедневие...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??