1.10.2018 г., 11:10 ч.

Превенция 

  Поезия » Свободен стих
554 0 0

Говори ми винаги само с очи!  

Най- нежните и мили думи

не са ли те премълчаните? 

Изпиши ги – с устни жарки!

Ще ги изчета с длани топли.

Чуй как странно звучи онова,

що в едно слива аз… и ти!

Ромоли ручеят, тече реката.

Напевно прошумоля водата.

Но нека ние с тебе да бъдем

мъдри – по-тихи и от водата!

Зазвъни ли в уши завистливи

радостта, свистят клетви люти.

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??