21.12.2011 г., 13:18 ч.

При всички обстоятелства 

  Поезия » Любовна
1203 2 7

Обичай ме! Не искам друго.
Обичай както можеш ти.
Обичай - шумно, тихо, лудо...
Обичай и до мен бъди.
Обичай! Не търси причина.
Обичай ме сега. Веднага!
Обичай, докато я има
нуждата да бъдем двама.
Обичай! Без да спорим.
Обичай ме дори в гнева ми.
Обичай, после ще говорим
какъв е смисълът на обичта ни.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??