Dec 21, 2011, 1:18 PM

При всички обстоятелства 

  Poetry » Love
1225 2 7

Обичай ме! Не искам друго.
Обичай както можеш ти.
Обичай - шумно, тихо, лудо...
Обичай и до мен бъди.
Обичай! Не търси причина.
Обичай ме сега. Веднага!
Обичай, докато я има
нуждата да бъдем двама.
Обичай! Без да спорим.
Обичай ме дори в гнева ми.
Обичай, после ще говорим
какъв е смисълът на обичта ни.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??