12.07.2017 г., 1:17 ч.

Приготвила съм ти нещо 

  Поезия » Любовна
297 0 6

Приготвила съм ти нещо –
мои стихове – само за тебе.
Купих тефтерче красиво,
в което да събера себе си.


Стои вече месеци
на шкафчето до главата ми.
Не успявам да го запълня –
така тръпне ръката ми.


Толкова думи запазени
в гърлото ми треперят…
Листата остават празни,
а написаното – в мене.


Приготвила съм ти нещо – 
любовта ми – само за тебе.
Вземи ме в ръце и чети ме!
Аз съм ти стих и постеля.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??