15.11.2023 г., 6:33 ч.

Примките за вечността 

  Поезия » Гражданска, Друга
159 1 2

Примките за вечността

            са тук приготвени
и нишките им до безкрайност

                          биха ни държали
под образа на нечий дух

                  изпълнен със зловон.
Не ! .......УНИЩОЖЕТЕ ГИ!
УНИЩОЖЕТЕ
ЗЛОТО......
   ПРИ
лепнало

             към мойта,

                                  твойта,

                 …..  всяка личност.      

   ЗАМАСКИрано във изцеление

             и ПАНацея с бял покров….

    
Че безплътната му сянка......
    тъй ужасна,

                          алчна

                                  и опасна
    поробва умовете ни
        за договор със вечността......!

                              ........УНИЩОЖЕТЕ ГИ!

 

 

© Nastimir Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??