9.08.2008 г., 14:14 ч.

Припев 

  Поезия
560 0 2
Само малко се усмихна
и сърцето ми запя.
Бурята у мен затихна
и дъждът за малко спря.
Тихо, сгушена в мечтите,
в благост себе си завих.
Пратих в сънища очите.
Сладък сън за теб родих.
Утрото ме забленува
и ми каза на шега:
"Паднала си ти, щастливке,
паднала от любовта".
И под неговата свежест
гмурнах се в този ден.
Стига ми и тази песен,
в припева й си роден.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??