Aug 9, 2008, 2:14 PM

Припев 

  Poetry
566 0 2
Само малко се усмихна
и сърцето ми запя.
Бурята у мен затихна
и дъждът за малко спря.
Тихо, сгушена в мечтите,
в благост себе си завих.
Пратих в сънища очите.
Сладък сън за теб родих.
Утрото ме забленува
и ми каза на шега:
"Паднала си ти, щастливке,
паднала от любовта".
И под неговата свежест
гмурнах се в този ден.
Стига ми и тази песен,
в припева й си роден.

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??