Привличане
Какво е трябвало да става
не знам. Ала при нас се случи.
И интересно - продължава,
макар и вече да сме с внуци.
Ти никога не съжали
за туй, че в своя свят ме пусна.
И никога не позволи,
дори насън, да го напусна.
Защо съдбата ни сближи
и ни направи свои чакри?
Дано това да продължи -
във всичко, с теб да сме еднакви.
Че ти си мъж, а аз - жена,
в това е нашето различие.
И предполагам, затова
и занапред, ще се привличаме.
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени