5.07.2007 г., 15:10 ч.

Приятели 

  Поезия
987 0 4

На приятелите


Падах, падах безтегловно,
търсех в нещо да се впия.
Всичко, всичко бе отровно,
тъгата - не можах да скрия.


И... паднах, стигнах дъното.
Срещнах хиляди лица.
Примирени, сякаш са в отвъдното,
без дори да са усетили смъртта.


Но дойдохте вие - моето спасение,
Взехте ме на своите крила.
Без капка укор или съжаление,
дадохте ми силата да излетя.


Аз вдигам тост за тази вярност
и нека спътник ни е радостта,
за да можем утре с нова ярост
да изтръгнем някого от пропастта.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??