25.02.2008 г., 19:07 ч.

Приятелите 

  Поезия » Философска
4830 4 14
Приятелите се броят на пръсти.
Броиш до пет и казваш си: "Дотук!"
Но всеки пръст си има своя същност.
И всеки пръст е брънка от юмрук.

Останаха най-верните приятели,
повярвали във мене фанатично.
И тях не ги уплаши клеветата,
защото ме познават. И обичат...

И Те ме спряха на ръба на бездната.
Със тях спокойно ще вървя напред.
А другите, по-многото, изчезнаха...
Не са ми нужни!... Щом броя до пет.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??