9.06.2023 г., 10:31 ч.

Приятелството 

  Поезия » Гражданска
417 1 1

Приятелството е сравнимо с цвете,

което търси вечна светлина.
То може да стопи и ледовете
за да възкръсне рай и топлина.

 

Приятелството никога не гони
фалшиви и напудрени дела,
то даже дума няма да отрони
и ще посрещне острата стрела.

 

Приятелството никога не спира
преди да е прегърнало брега,
то винаги надеждата намира
и нищо не приема на шега!

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има дълбоки истини тук, въпреки, че шегата според мен, е също част от него (но уместната все пак)
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??