Приятелството е сравнимо с цвете,
което търси вечна светлина.
То може да стопи и ледовете
за да възкръсне рай и топлина.
Приятелството никога не гони
фалшиви и напудрени дела,
то даже дума няма да отрони
и ще посрещне острата стрела.
Приятелството никога не спира
преди да е прегърнало брега,
то винаги надеждата намира
и нищо не приема на шега!
© Наташа Басарова All rights reserved.
Поздравявам те.