25.11.2008 г., 18:15 ч.

Приятелю, прости ми! 

  Поезия » Любовна
1817 0 0
Прости, приятелю, за всички изневери...
отчаяно се лутах в тоз живот,
душата търсеше утеха... не намери,
сърцето търсеше любов... а няма брод.
Прости, приятелю, аз още те обичам...
не ни е писано да бъдем заедно, но ти
чуй молбата ми, не се отказвай от мечтите,
несбъднати останат ли - боли...
А аз ще тръгна тъй срещу съдбата си,
ще ме боли от самота, но вярата
ще ме крепи... накрая ще ми се усмихне...
Тя, съдбата ми, безсилна ще е пред сърцето,
щом боли...
Простиш ли ми, при теб ще се завърна,
ще ти разкажа всичко, после ще решиш,
болката била ли е простима,
щастие ще можеш ли на мен да подариш...

                      10.10.2008 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??