Признание
Наситена, тишината вибрира.
Разчупва се реалността на мигове.
С увереност - магична сила
и жадна радост с малки жестове
обáгри с дързост моите усещания.
Разпръсна ги в сияйни трепети...
и с чувственост... съвсем гореща...
разтворих се... да те приема...
© Павлина Петрова Всички права запазени