1.10.2023 г., 8:11 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Друга
144 1 5

Пробуждане

Душата плува сред зеленото море,

пречистена от горски аромати;

Свободна като ангелско перце

танцува с ветрове крилати.

 

Морето живо от копринени листа

люлее се и диша в песен южна.

Душата е вълна от светлина –

за обич и молитва се пробужда.

 

из книгата "Нежно", издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??