9.12.2007 г., 15:46 ч.

продължавам 

  Поезия » Друга
537 0 9

въздъхна тежко
после
тихо проплака
занизаха се бавно
един
два
три
пет
стана тясно
в мен
и като поток
от ръцете ми преляха
звуци
разводни се
пламъчето на свещта
заблестяха по стъклата
замръзнали мечти
а аз
продължавах да галя
клавишите
на рояла

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??