Dec 9, 2007, 3:46 PM

продължавам 

  Poetry » Other
508 0 9

въздъхна тежко
после
тихо проплака
занизаха се бавно
един
два
три
пет
стана тясно
в мен
и като поток
от ръцете ми преляха
звуци
разводни се
пламъчето на свещта
заблестяха по стъклата
замръзнали мечти
а аз
продължавах да галя
клавишите
на рояла

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??