15.04.2017 г., 8:27 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
221 0 0

149/Невръстен аз така се влюбих,

че се изгубих в любовта!

От този сън не се събудих,

докато влезна във света

и срещна мойте опоненти,

завистници и конкуренти,

край себе си и в дън света.

Аз възхвалявах  любовта!

На  злите хора на земята,

аз  по-късно се посветих

и огъня на моя стих,

за тяхна клада, сега смятам!

И така от ден на ден,

на всичко туй  бях посветен!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??