30.04.2017 г., 22:14 ч.

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
296 0 0

161/Не търся да се оправдая,

че писах всичко в стихове,

а фенове да си набавя,

да стигна свойте върхове!

Във мерна реч аз  си поветствах...

не знаех  дали ще си струва?

Но във немалкия роман,

разбрах, че съм добре разбран!

Доказах мойте теореми

че и по този начин нов,

описах срещи и любов,

и мъдростите най-големи!

И други хора подир мен,

ще ме последват, някой ден!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??