26.07.2020 г., 0:05 ч.  

Проглед 

  Поезия » Друга
807 4 8

От облаците сякаш слезе,

обгърна ме сладка мъгла,

топъл вятър зашушна из мене,

небето ми дъжд закопня.

И усетих, че зимата всъщност е

състояние на духа,

като тъмната нощ пред разсъмване,

като  воя на вълк в пустощта.

Като тежка умора, прегърбване,

като пареща рана в гръдта...

Просто трябва  да вдишаме сбъдване

и веднага сме в пролетта!

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??