9.03.2005 г., 9:05 ч.

Пролетния дъжд 

  Поезия
1196 0 1

Обичам пролетния дъжд,

прииждащ тромаво и бавно.

Не ни връхлита изведнъж,

а някак леко ни обгражда.

Ухае той различно всеки път

и винаги  със порив нов

той носи нежност и любов.

Ветрецът винаги му е другар.

Не е самотен

тоз разбойник стар.

Обичам под дъжда да тичам,

така наистина аз дишам.

И ако ти е нужно опрощение

дъждът е твоето спасение.

Обичам пролетния дъжд.

Той никога не плисва изведнъж.

© Милена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??