16.08.2009 г., 22:20 ч.

Пролетно 

  Поезия » Друга
711 0 10

Има една дума,
думата живот.
И ехти по друма,
и бучи до брод.

И оттам до лято -
звездонебен храм.
И оттам нататък,
докъде - не знам.

Пряко всяка болест -
думата живот.
Хлорофилна повест,
кръводáрен свод.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??