Aug 16, 2009, 10:20 PM

Пролетно 

  Poetry » Other
710 0 10

Има една дума,
думата живот.
И ехти по друма,
и бучи до брод.

И оттам до лято -
звездонебен храм.
И оттам нататък,
докъде - не знам.

Пряко всяка болест -
думата живот.
Хлорофилна повест,
кръводáрен свод.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??