16.07.2011 г., 22:43 ч.

Прошепнато 

  Поезия » Любовна
872 0 4

Една от тези знойни вечери,
катурнали се,
за да ни изпитат,
мечтаем ли прохладата на глетчера,
когато по телата ни се стича
безумна страст на капки карамелени
и свян целува ни със устни на момиче.
Набъбнали от вчерашно доверие,
разголени от сластно неприличие,
приемам те във своето предверие,
поканен гост бъди ми.
Не се вричай.
Не казвай силни думи,
не ми нашепвай с огнени езици!

Тихо е.

Полепнала магия помежду ни...
Ти Бог си древен.

Аз съм твоя жрица.

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??