23.04.2017 г., 0:40 ч.  

Прошка 

  Поезия » Друга
208 1 0

                Отгледан бях с грижи и любов

                в къща родна, бащин дом

                и раснах там, дете - разкош,

                на млада, истинска любов.

 

                Владиката ми даде благослов,

                над книгите залягах и играх.

                Не сетих нито мъка, ни печал,

                а само ласки и любов.

 

                С лекота загърбил роден Дом,

                забравил корените свои, Род.

                Летял с криле към новия живот,

                уверен и безстрашен, без "Пардон".

 

                Сега пред всички Вас,смирен,

                Мама, Тати, Род и Дом,

                прошка искам в този ден,

                макар далече, стар и уморен!

    

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??