25.02.2009 г., 6:32 ч.

Прощално 

  Поезия » Друга
711 0 8

Прощално


Не мога да продължа.
Причини - много,
достатъчна е и една.
Искам да се простя -
така правят всички.
Особено негодни -
като мен, такива.
Ще пропусна празник.
Поднасям на всяка дама
по частичка от сърце,
заедно с едно цветче.
А само на една -
Майката свята,
цялото сърце
и букет цветя.
Много моля...
редакторка
да ме целуне,
а като се отскубне,
(едва ли ще може)
на цяло да ме изтрие.
(заслужавам)

© Кан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??