31.07.2007 г., 10:18 ч.

Простосмъртен 

  Поезия
500 0 5
Почисти праха от себе си и знай,
ще се почувстваш непременно в рай!
С песни, гдето сладкопойни птички,
изпълват чистите души на всички!

Рай, но не химерен в небесата,
а истинския, осезаем на земята!
Не винаги любовта понятна е,
но омразата винаги елементарна е!

Тук има пре-много разноречие,
но всеки, своето величие!
Със слепи очи търсим отдушник,
а той  ни мълви, не бъди самотник!

Дай обич без преднамереност,
тя завръща се с толерантност!
Добродетели не крий, простосмъртен,
с тях богат си, с брой несметен!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??