24.08.2010 г., 22:05 ч.

Прозрение 

  Поезия
765 0 1

Аз търсех някой да ме пази

от спомените, от тъгата, от лъжите.

Във късен час да се обажда,

да ме притиска към гърдите си.

 

Аз исках някой да ме чуе,

за помощ, че крещя безмълвно.

Да ме попита нежно: „Как си?

Ела, сълзите да изтрия!”

 

Аз чаках… Вече не.

Загубих и последната надежда.

Съсипана накрая осъзнавам –

отида ли си,

не ще усетят мойта липса.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човек рядко осъзнава колко много хора го обичат Поздрав!
Предложения
: ??:??