Пулс
От времето в което се обичахме
Ме хвърля обратно в колата ми
И изчезвам да похарча от горчиво
Изкараната ми заплата
Пулс
Като крясък на диво животно
А в клетката ми отново е тясно
И няма място за теб отново
Затова се хвърлям обратно в колата си
И си липсваме два дни
Докато ми свърши храната
Пулс
Усетен някъде
В празното когато съм сам
Едно е да имаш достатъчно приятели
И съвсем различно е да ти се обаждат
Понякога
Но пулс
Още имам
И колата ми още ме кара
Казват че съм различен
Сега
А аз отговарям че просто съм пораснал
Пулс
Ги изплаши
И всичките избягаха
Да живеят собствените си неприятности
Сега само в сънищата си сме заедно
Спомняме си миналото
И показваме си настоящето
25 август 2010
© Десислав Илиев Всички права запазени
Харесах!