Aug 26, 2010, 11:57 AM

Пулс 

  Poetry
521 0 3

Пулс

От времето в което се обичахме

Ме хвърля обратно в колата ми

И изчезвам да похарча от горчиво

Изкараната ми заплата

 

Пулс

Като крясък на диво животно

А в клетката ми отново е тясно

И няма място за теб отново

Затова се хвърлям обратно в колата си

И си липсваме два дни

Докато ми свърши храната

 

Пулс

Усетен някъде

В празното когато съм сам

Едно е да имаш достатъчно приятели

И съвсем различно е да ти се обаждат

Понякога

 

Но пулс

Още имам

И колата ми още ме кара

Казват че съм различен

Сега

А аз отговарям че просто съм пораснал

 

Пулс

Ги изплаши

И всичките избягаха

Да живеят собствените си неприятности
Сега само в сънищата си сме заедно

Спомняме си миналото

И показваме си настоящето

 

25 август 2010

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пулс...

    Харесах!
  • с вятър в косите и шарена риза
    на стоп в средата на нищото
    пулсира(ш в ритъма на) осовата линия
    от музика горещо е горещо е горещо
    всякога липсваш ми
  • Следя поезията ти с интерес. Поздрави!
Random works
: ??:??