6.01.2018 г., 22:45 ч.

Пусто и безмълвно 

  Поезия » Любовна
1015 1 7

Всичко в този миг далеч от теб,

остава някак пусто и безмълвно.

Жарта потънала в изкуствен жлеб,

поддържа живо сърчицето тъжно.

 

Тежка мисъл яростно измъчва,

до предел съсипаната ми душа.

Може ли страстта да се изключва

и бурното желание да го задуша?

 

Нямам сили аз да се преборя

с ярката бушуваща емоция.

Не мога със себе си да договоря

дали да бъда пак в промоция?

 

Поток от есенни листа и клони,

носени от вятъра наоколо летят.

Покриват спомени като заслони,

за да не могат да ни разделят.



 

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??