31.10.2012 г., 11:28 ч.

Пусто невидело 

  Поезия » Хумористична
429 0 0

На смядовски диалект

 

Криво ми е, ама на,

кат няма работа на селу,

аз мога само хурки да въртя,

такава, щурава съм си, пусто невидело.

 

То, мисълта ми е такваз,

нагоре все мъ приповдига.

Свирнат ли ми, втурвам съ завчас,

времето ми даже ни мъ стига.

 

И няма кой сега да мъ излъже,

щоту те всички са ми по сърце.

Само чакам някой да ми смигне,

ама то, пусто, не останаха мъже.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??