Пясъчният Замък
Поглеждайки към пясъка сега,
погледът ми фокусира замъка.
А основите му са трагично разрушени
от приливи и отливи, безмълвни вече те стоят.
И в този свещен момент
аз осъзнавам, че
това не е просто пясъчна скулптура, а е
истинска и тъй жадувана пясъчна мечта.
В този замък,
живеейки сами,
момиче и момче
споделят своите тревоги и мечти.
Морето. Пясъкът. Вълните.
Това са техните защити.
Избягали преди години, но
чак сега, в замъка усещат те
тъй желаната от тях вечна свобода.
Даже и след време
замъкът им да се разруши,
те няма никога
да забравят общите си спомени.
© Иванина Янакиева Всички права запазени
Виж разрушени!