22.10.2008 г., 10:34 ч.

Първи капки 

  Поезия » Философска
536 0 9
Очи, търсите ли нещо зад мен
в невидима гънка покрито...
Угасва ли последният фенер,
търсете го само опипом...
  
Очи, помръдвате ли мъртвата точка,
защо не откривате нищо...
Понякога съжителство сте зиморничево
на гъста пелена разнищена...
 
Очи, не замръзвайте в скута ми,
криле сте изящни, не угасвайте,
пак пролет знам ще дочакате,
пак първи капки роса ще сте...
  
  
  
                                     Поздравявам моята необикновена приятелка Таня Цветанова
                                                           (Витания)
                                     Продължавай да бъдеш безкрайна като небето - Танюш!!!
  
    


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??