7.04.2012 г., 23:01 ч.

Първи опити - Познание - Хайку 

  Поезия » Източни форми
545 0 8

Познанието

е горчилка в чашата.

Пие жадният.

 

***

 

Оправдава ли

мъдростта на залеза

дръзкия изгрев?

 

***

 

Пролетта познал

в нацелувано слънце,

къртът ослепя.

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??