Apr 7, 2012, 11:01 PM

Първи опити - Познание - Хайку 

  Poetry » East forms
542 0 8

Познанието

е горчилка в чашата.

Пие жадният.

 

***

 

Оправдава ли

мъдростта на залеза

дръзкия изгрев?

 

***

 

Пролетта познал

в нацелувано слънце,

къртът ослепя.

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??