25.12.2008 г., 19:25 ч.

Път 

  Поезия » Друга
595 0 3

Сцената...

Онази тясна, срамежлива, изпълнена с гладни погледи сцена!

Тъжна роля в кратък стих.

Завесите отдавна спуснати играят своя жалък танц.

Времето не е от значение, когато думите рисуват публика от бели листа, хартиени...

Глътка дим... цигарен дим и секундна тишина.

Аплодисментите са за масата, на която забит е ножът на Вдъхновението.

................................................................................................................................

Среднощните пътища търсят изгубения пътник...

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??