27.05.2008 г., 23:43 ч.

Път към звездите 

  Поезия » Друга
963 0 18
 

 Специално за един човек, който няма начин да не открие себе си тук.

 

Само две колела, без лице - то е скрито под каската.

Без крила си роден, но до сетния дъх ще летиш,

здраво срастнал с метала, излъскан до блясък.

Само две колела, а в кръвта ти кипи... керосин.

 

Само две колела - върху тях срещаш в упор съдбата:

Мараня над асфалта. И няма посока назад.

Само две са сълзите за онзи обичан приятел,

точно тук, по средата, останал завинаги млад...

 

Само с две колела диша вятърът, цел са звездите.

Само две колела те придържат към земния път.

Взех от твоята вяра и поисках да сбъдна мечтите си,

ангел бял, замаскиран под черни крила.

 

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??