9.03.2010 г., 15:54 ч.

Пътеката 

  Поезия » Любовна
785 0 8

С годините ще става все по-трудно
да извървя пътеката към тебе...
Ти все по-рядко нощите ми будиш.
И все по-малко дните ми обсебваш.

И изгрева посрещам все по-лесно.
По-бързо влизам в релсите предишни.
Отново съм добра и равновесна.
След давенето уча се да дишам.

Не вярвахме, че времето лекува.
Но неусетно ставаме си чужди...

Нечакан полъх, в тъмното изплувал,
задрямалите спомени събужда.

И като гръм, внезапен и разтърсващ,
се връща любовта ни забранена.
Безумно е към теб да тръгна първа.
Ти потърси пътеката към мене!

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??