24.02.2015 г., 23:59 ч.

Пътепис 

  Поезия » Любовна
524 0 0

Пътепис

Тичам все напред, в лъчи пътят озарен е,
всичко ясно е и по-красиво от преди.
Вече няма го и миналото бреме,
остана някъде по моите следи.

Напред поглеждам - виждам бъдеще,
назад да се обърна аз отказвам.
Стиснал силно спомените все,
за стари грешки пак да се наказвам.

Простил за миналото - незабравил,
единствено напред вече ще тичам.
И може би ще се досетите, че съм се справил,
защото ми помогна и момиче.

В нейните очи откривам силата,
след всяко падане да се изправям.
За мен тя винаги ще е най-милата -
за нея всичко мога да направя.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??