12.06.2008 г., 21:52 ч.

Пътища 

  Поезия » Бели стихове
987 0 16

прозиращи мозъци

с безгръбначни изкривявания

стремително се вплитат

в студенеещата

вечност

на разплакани мечти

и преболели сажди

...

през призмата

на разсеяно щастие

изскачат искри

от любов

от нелюбов

и от тегави циклични обвинения

 

ръждясали панти

проскърцват

в разкъсаните небесни артерии

на живота

и в студ

и в зной

разкрачена тича надеждата

виси на косъм от космоса

и все пада в обятията

на

перманентно изрусени недоверия

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??