19.01.2008 г., 9:46 ч.

Пътуване 

  Поезия
701 0 5

Пътуване


Аз отплувам във тихата вечер –

с вълшебна галера.

Не чакам да дойде нощта за прикритие,

сама си измислям съюзници –

планирано бягство.


Приема ме кроткият залив

на някое светло пристанище

(и двете напълно измислени!),

където отдавна ме чакат...

И казвам: оставам завинаги.


Аз отплувам във тихата вечер –

в море от мълчание.

© Мишелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??