24.01.2019 г., 17:15 ч.

Пътуване 

  Поезия » Друга
380 0 2

 

Невинно в красотата си е цветето,

пчелата, облака, дъжда прозрачен,

звездата светеща във мрака е невинна.

Невинно е дървото, птицата

кацнала на него,

лозата виеща се,

ябълката, паднала на пътя,

вятърът.

И само ти

за смърт виновен

дома си търсиш.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??