8.09.2010 г., 21:19 ч.

Пътуване към себе си 

  Поезия » Друга
810 1 6

 

 

Пътувам към себе си -

най-трудното и дълго пътуване.

Разкъсвам роклята си

 и оставам гола

пред вашите погледи-съдници.

Какво ми вещаят звездите, не помня,

но преследвам порива неумолимо,

както преди хиляда години,

да вървя срещу течението

 и да търся себе си -

изгубена в преследващите спомени.

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:4340a12c

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??