19.05.2010 г., 14:22 ч.

Пътят на смъртта 

  Поезия » Друга
512 0 1

Слънцето пронизваше адски всички облаци в небето,
блещукаха сълзите, извиращи от сърцето.
Вятърът носеше листата
и съсипваше жестоко косата.

От дъжд, сълзи и тъга
образуваше се черна река,
сърцето потъваше в мрака,
не виждах изход от тъмнината.

Демоните искаха ми душата.
Мракът поглъщаше ме без пощада
и сама, без никаква подкрепа,
но с високо вдигната глава - поех по пътя на смъртта!

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Tvoia talant triabva da se razkrie pred sveta.
    Prodaljavai da tvori6.
    You are the best.
Предложения
: ??:??