6.01.2012 г., 9:45 ч.

Ранна утрин 

  Поезия » Друга
480 0 3

Капка роса. Красота.

Есен е. Падат листа.

Ранна утрин. Из двора вървя.

Падат дюлите. Капе дъжда.

 

Тишина. Всички спят.

Мойте стъпки зад мене кънтят.

Сядам в люлката. Жълти листа

се заплитат в мойта коса.

 

Залюлявам се силно. Ще полетя.

После спирам. Изправям се. Тръгвам.

И към старата къща вървя.

Твърде рано съм станала. Капе дъжда.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??